Viski tarihinden viski üretimine Scotch çeşitlerinden yemek uyumuna viski kültürünün temel bilgilerini konunun uzmanı viski mentoru Burcu Ateş’ten öğrenebileceğiniz viski eğitim programı IWSA’da başlıyor.
Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra üç yıl boyunca iletişim ve müşteri ilişkileri alanında çalışmıştır. Üniversite yıllarında sektörün önde gelen global fermente içki markasının tanıtımında aktif çalışarak ilk adımlarını attığı Alkollü İçkiler Sektörüne, 2007 yılında, tam zamanlı olarak Türkiye’nin önemli bir şarap firmasında eğitmenlik rolü ile kariyerine adım atmıştır. Hızla yükselerek, dünyanın en büyük lüks tüketim grubunun Türkiye marka elçisi olmuştur. Bu dönemde, İskocya, Şampanya Bölgesi, Fransa, Toscana, İtalya, Londra ve Güney Afrika gibi ikonik yerlerde, önde gelen içki markalarının üretim ve marka dünyaları hakkında kapsamlı "Train the Trainer" ve “Marka Elçiliği” eğitimleri alarak uluslararası deneyimini pekiştirmiş, sayısız lansman ve etkinlikte aktif rol almıştır.
Bu süreçte Burcu, luxury fermente ve distile içkilerin marka müdürlüğünü ve etkinlik yöneticiliğini de eş zamanlı olarak yürütmüştür. 2013 yılında hobi olarak başladığı Arjantin tango eğitiminde, kısa sürede profesyonelliğe ulaşarak eğitmenlik becerisi kazanmış ve yüzlerce dansçıyı yetiştirmiştir.
2016 yılından bu yana Mey Diageo’da kariyerine devam eden Burcu Ateş, WSET Şarap ve Distile İçkiler ve EWA ( Edinburg Whisky Academy) sertifikalarının yanı sıra Eğiticinin Eğitimi, Hikaye Anlatıcılığı, Luxury, İletişim Stratejileri, The Art of Brief, Creative Evaluation & Feedback, Kriz Yönetimi ve Finansal İletişim, Ekip Sinerjisi, gibi bir çok konuda eğitimler almıştır. 2024 yılında Diageo Global tarafından organize edilen profesyonel düzeydeki Whisky Advocates Programı’nı başarıyla tamamlayarak, Diageo kariyerini bir adım ileriye taşımış ve "Diageo Turkey Whisky Brand Ambassador" unvanını almıştır. İskocya'nın tüm viski bölgelerinde, önde gelen damıtım evlerinde aktif katılım gerçekleştirdiği eğitimlerle sektördeki bilgisini derinleştirmiştir. Tüm Türkiye genelinde Slainte Academy ve Anason Akademisi gibi teorik ve pratik içerikleri bir arada sunan sertifika eğitimlerini, ayrıca sektör profesyonellerine yönelik ferment eve distile içkilerin tadım ve anlatımını, özel etkinliklerde mentorluk görevini de üstlenerek bilgi ve deneyimlerini aktarmaya devam ediyor.
Mey|Diageo Türkiye tarafından kurulan IWSA, gastronomi sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefliyor. Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedefleyen merkez, bütünsel bir yeme &içme eğitimine destek oluyor.
Etkinlik 18 yaş üstüne açıktır.
IWSA Distile İçkiler ve Şarap Uzmanı
Gün: 12/11/2024
Saat: 19:00-21:00
Gün: 13/11/2024
Saat: 19:00-21:00
Gün: 14/11/2024
Saat: 19:00-20:00
IWSA, River Plaza 28. Kat
Büyükdere Caddesi Bahar Sokak No:13 River Plaza Kat:28 34394 Şişli / İstanbul RIVER PLAZA’YA GELİŞ 1.Metro ile Geliş Metro ile Levent Durağında inince Özdilek AVM oklarını takip ederek, AVM’ye vardıktan sonra, en altta yer alan Özdilek Hipermarket içinden geçip dışarıya çıktıktan sonra hemen sağda River Plaza girişinde direkt kimliğinizi ileterek River Plaza’ya giriş yapabilirsiniz. 2.Metro veya Otobüsle Gelenler için Alternatif AVM bitiminde hemen yanındaki yola saparak (Dede Korkut Sokak üzerinden) Bahar Sokağa giriş yapabilir; River Plaza’nın ana girişinden geçiş yapabilirsiniz. 3.Araba ile Geliş Özdilek AVM’nin otoparkını kullanarak, otoparka giriş yaptıktan sonra (otopark ücretsizdir) en altta yer alan Özdilek Hipermarket içinden geçip dışarıya çıktıktan sonra hemen sağda River Plaza girişinde direkt kimliğinizi ileterek River Plaza’ya giriş yapabilirsiniz.
Duyurularımızdan önceden haberdar olmak isterseniz E-bülten aboneliği başlatabilirsiniz.
18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2024
1944
2024
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ