Gastronomi ekosistemi ile dayanışma içerisinde sektör çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmak.
Fermente ve distile içecekler konusunda akademik çalışmalar ışığında konunun tarihini ve kültürünü birleştirerek değerleri korumak ve geliştirmek. Turizm ve alkollü içecek sektörüne tam donanımlı ve iyi eğitilmiş çalışanlar kazandırmak. Gastronomiye dair bilgilendirme ve iletişim platformu yaratmak.
18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2024
1944
2024
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ