Paylaş :

Şarap Story School

-Terroir (Teruar) ; Üzüm, İklim, Hava Koşulları, Güneş Işığı, Su, Sıcaklık, Mineraller -Üzüm Yetiştirme -Şarap Yapımı -Olgunlaştırma

-Şarap Saklama Koşulları -Şarap Servis Sıcaklıkları -Şarap Kadehleri -Şarabı Açmak -Köpüren Şarabı Açmak -Karaf Nedir? -Her Şarap Dekante Edilir mi? -Şarap Saklama Yöntemleri

-Cabernet Sauvignon okunuşu -stili -aroma profili-önemli bölgeler

-Chardonnay okunuşu -stili -aroma profili-önemli bölgeler

-Sauvignon Blanc okunuşu -stili -aroma profili-önemli bölgeler

-Syrah/Shiraz okunuşu -stili -aroma profili-önemli bölgeler

-Merlot okunuşu -stili -aroma profili -önemli bölgeler

-Champagne (Şampanya), -Şampanyanın hikayesi, -Vintage Şampanyalar, -Crémant, -Şampanya ve Eşlikçileri

-Cava (İspanya) - Asti (İtalya), Prosecco(İtalya), Lambrusco(İtalya) -Sekt (Almanya), Deutscher Sekt(Almanya) -Türkiye

İlginizi Çekebilir

Nespresso
Nude
Nude
IWSA Logo