-Terroir (Teruar) ; Üzüm, İklim, Hava Koşulları, Güneş Işığı, Su, Sıcaklık, Mineraller -Üzüm Yetiştirme -Şarap Yapımı -Olgunlaştırma
-Şarap Saklama Koşulları -Şarap Servis Sıcaklıkları -Şarap Kadehleri -Şarabı Açmak -Köpüren Şarabı Açmak -Karaf Nedir? -Her Şarap Dekante Edilir mi? -Şarap Saklama Yöntemleri
-Cabernet Sauvignon okunuşu -stili -aroma profili-önemli bölgeler
-Chardonnay okunuşu -stili -aroma profili-önemli bölgeler
-Sauvignon Blanc okunuşu -stili -aroma profili-önemli bölgeler
-Syrah/Shiraz okunuşu -stili -aroma profili-önemli bölgeler
-Merlot okunuşu -stili -aroma profili -önemli bölgeler
-Champagne (Şampanya), -Şampanyanın hikayesi, -Vintage Şampanyalar, -Crémant, -Şampanya ve Eşlikçileri
-Cava (İspanya) - Asti (İtalya), Prosecco(İtalya), Lambrusco(İtalya) -Sekt (Almanya), Deutscher Sekt(Almanya) -Türkiye
18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2024
1944
2024
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ