Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra üç yıl boyunca iletişim ve müşteri ilişkileri alanında çalışmıştır. Üniversite yıllarında sektörün önde gelen global fermente içki markasının tanıtımında aktif çalışarak alkollü içkiler sektörüne ilk adımlarını atmıştır. 2007 yılında tam zamanlı olarak Türkiye'nin önemli bir şarap firmasında eğitmenlik rolü ile kariyerine başlamıştır. Hızla yükselerek, dünyanın en büyük lüks tüketim grubunun Türkiye marka elçisi olmuştur. Bu dönemde, İskocya, Şampanya Bölgesi, Fransa, Toscana, İtalya, Londra ve Güney Afrika gibi ikonik yerlerde önde gelen içki markalarının üretim ve marka dünyaları hakkında kapsamlı "Train the Trainer" ve "Marka Elçiliği" eğitimleri alarak uluslararası deneyimini pekiştirmiş, sayısız lansman ve etkinlikte aktif rol almıştır.
Bu süreçte Burcu, luxury fermente ve distile içkilerin marka müdürlüğünü ve etkinlik yöneticiliğini eş zamanlı olarak yürütmüştür. 2013 yılında hobi olarak başladığı Arjantin tango eğitiminde, kısa sürede profesyonelliğe ulaşarak eğitmenlik becerisi kazanmış ve yüzlerce dansçıyı yetiştirmiştir.
2016 yılından bu yana Mey Diageo'da kariyerine devam eden Burcu Ateş, WSET (Wine & Spirit Education Trust) ile EWA (Edinburgh Whisky Academy) sertifikalarının yanı sıra Eğiticinin Eğitimi, Hikaye Anlatıcılığı, Luxury, İletişim Stratejileri, The Art of Brief, Creative Evaluation & Feedback, Kriz Yönetimi, Finansal İletişim ve Ekip Sinerjisi gibi birçok konuda eğitimler almıştır. 2024 yılında Diageo Global tarafından organize edilen profesyonel düzeydeki Whisky Advocates Programı'nı başarıyla tamamlayarak Diageo kariyerini bir adım ileriye taşımış ve "Diageo Turkey Whisky Brand Ambassador" unvanını almıştır. İskocya'nın tüm viski bölgelerinde önde gelen damıtım evlerinde aktif katılım gösterdiği eğitimlerle sektördeki bilgisini derinleştirmiştir. Tüm Türkiye genelinde Slainte Academy ve Anason Akademisi gibi teorik ve pratik içerikleri bir arada sunan sertifika eğitimlerini vermekte, ayrıca sektör profesyonellerine yönelik fermente ve distile içkilerin tadım ve anlatımını özel etkinliklerde mentorluk yaparak bilgi ve deneyimlerini aktarmaya devam etmektedir.
18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2024
1944
2024
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ