Fransa'da sıcak şarabın vin chaud ("sıcak şarap") olarak bilinmesinden bu yana İtalya'da bir Fransız isminin (kelimenin tam anlamıyla "yanmış şarap" anlamına gelen) neden kullanıldığı bir gizemdir. Ama bu ismin arkasındaki hikaye ne olursa olsun, soğuk kış günlerinde yudumlamak için harika bir aromatik içecek.
İsteğe bağlı: 1 adet ince dilimlenmiş elma (kabuğuyla birlikte)
Tüm malzemeleri yeterince büyük bir tencereye koyulur ve 5 dakika ısıtılır. Kaynatmamaya dikkat edin. Süzülür ve sıcak servis yapılır.
18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2024
1944
2024
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ