Norveç gløgg'ini farklılaştıran ülkenin ulusal distile içkisi olan aquavit'in kullanılmasıdır.
Kırmızı şarap bir tencerede orta-yüksek ateşte yavaşça ısıtılır. Kakule, karanfil, tarçın ve zencefili bir baharat poşetine koyulur ve tencereye eklenir. Şeker ilave edilir. Tencere ocaktan alınır ve yaklaşık iki saat soğumaya bırakılır. Aquavit tencereye eklenir ve orta-yüksek ateşte karışım kaynayana kadar ısıtılır. Kuru üzüm ve bademleri eklenir ve karışımı bir kaba aktarılıp servis edilir.
18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2024
1944
2024
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ