· 40 ml VS konyak
· 30 ml cold brew kahve
· 15 ml İrlanda kahve likörü
· 7,5 ml kahve likörü
· 3 damla kakao bitter
· 1 dondurma kaşığı Tiramisu dondurma
Crême de Cacao likör/çikoata likörü
Kakao tozu
1 adet kedidili veya cookie
Önce kadehi hazırlayın. Bunun için Crême de Cacao likör/çikoata likörü kadehin etrafına spreyleyin sonra kakao tozunu üzerine serpin.
1 kaşık Tiramisu dondurmayı coupe kadehin içerisine koyun. Geri kalan malzemeleri kokteyl karıştırıcısına koyup buz küpleri ile doldurun. Karıştırıcıyı çalkalayıp, iki kere karıştırıp Tiramisu Gelato kokteylinizi kadehe dökün. Kadehin üzerine 1 adet kedi dilini yerleştirin
Kaynak: The Art & Craft of Coffee Coktails-Jason Clark, sayfa: 91
18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2024
1944
2024
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ