Büyük bir kapta yumurta sarısı, şeker ve tuzu koyulaşıp açık kahverengi olana kadar 2-3 dakika çırpın. Krema ve sütü çırpın, ardından brendi, rom ve vanilyayı ekleyin.
Ayrı, geniş, temiz bir kapta, yumurta aklarını orta hızda bir elektrikli karıştırıcı ile yaklaşık 2 dakika yumuşak tepeler oluşana kadar çırpın. Yavaş yavaş toz şeker ekleyin ve 1 ila 2 dakika daha uzun süre çırpmaya devam edin. Kremalı karışımı bir servis kasesine aktarın. Yumurta aklarını kauçuk spatula ile bardaklara aktarın. Taze rendelenmiş Hindistan cevizi serpin, tarçın ve tarçın çubuğu ile süsleyerek Eggnog kokteylinizi servis edin.
Kaynak:
Winter Cocktails: Mulled Ciders, Hot Toddies, Punches, Pitchers, and Cocktail Party Snacks, sayfa:70-71
18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2024
1944
2024
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ