Garniş:
Yumuşak karamel şeker
Karamel şurubu ile süslemeden önce bardakları 10 dakika dondurun. Bu, şurubun bardaktan çok hızlı akmasını önlemeye yardımcı olacaktır. Karamel şurubunu sığ bir tabağa dökün ve kokteyl kadehinin ağız kısmını burada yuvarlayın. Kadehin ağız kenarını deniz tuzuna bandırıp tüm kenarı yuvarlayın. Bardağın içine karamel dökmek istiyorsanız karamel damlamalarını yakalamak için bardağı lavabonun üzerinde dik tutun. Camın içine hafifçe karamel şurubu akıtın. Bardağı hemen dondurucuya koyun, böylece siz içeceği karıştırırken karamel de donar. Buzla doldurulmuş bir kokteyl çalkalayıcıya 45 ml vanilyalı votka, 60 ml İrlanda krema likörü ve 30 ml karamel şurubu dökün. İyice çalkalayın. Dondurucudan çıkardığınıza bardağa kolkteyl çalkalıyıcıdan geçirdiğiniz karışımı servis ediniz. Yumuşak karamel şeker ile süsleyerek Salted Caramel Martini kokteylinizi servis ediniz.
18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2024
1944
2024
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ