Paylaş :

NEGRONİ

NEGRONİ

Yüzyılın dönümünde olan Negroni İtalya'da keşfedilmiştir. Floransa kontu Camillo Negroni bir gün barda Americano'sunu yudumlarken barmenden kokteyline cin eklemesini rica etmiştir. Klasik tarifinde cin, İtalyan vermut ve tatlı vermut eşit miktarda karıştırılarak servis edilir.

Negroni Malzemeler

  1. 30 ml cin
  2. 30 ml İtalyan vermut (kırmızı bitter)
  3. 30 ml tatlı vermut
  4. 60-90 ml soğutulmuş soda
  5. Portakal dilim

Negroni Hazırlanışı

Cin, İtalyan vermut ve tatlı vermutu buz ile çalkalayın. Buzla doldurulmuş highball bardağa doldurun. İsteğe bağlı soda ile tamamlayın. Portakal dilimi ile Negroni kokteylinizi süsleyin.

İlginizi Çekebilir

Nespresso
Nude
Nude
IWSA Logo