• 50 ml cin 50
• 30 ml portakal likörü
• 30ml taze mandalina suyu
• 20 ml şeker şurubu*
• 10ml taze zencefil suyu
Bütün malzemeleri çalkalama kabına alıp bol buz ile 15 saniye boyunca sertçe çalkalayın. Daha sonrasında bir süzgeç yardımıyla önceden buz doldurduğunuz bardağa boşaltın. Üzerini çubuk tarçın ve karanfil ile süsleyip Rudolph kokteylini servis edebilirsiniz.
*Şeker Şurubu: Eşit miktarda su ve şekeri orta ateşte şeker iyice eriyene kadar karıştırın ve soğuduktan sonra şişeleyin.
by Onur Balk
18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2024
1944
2024
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ