IWSA Yeme İçme Kültürü Şarap İnfografikleri SICAK ŞARAP TARİFİ SICAK ŞARAP TARİFİ Sayfa İçeriğiSizler için hazırlamış olduğumuz sıcak şarap tarifini bu gönderimizde bulabilirsiniz:TARİFİ:1 Litre Sek Kırmızı Şarap25 cl Beyaz Sek Şarap1,5 cl viski/brandy0,5 cl Vişne Likörü100 gr Şeker (Tatlılığını kendi damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz)1 Çubuk Tarçın3 Diş KaranfilDilimlenmiş 1/2 Portakal1 dilim Limon1 çorba kaşığı Hindistan Cevizi SütüHAZIRLANIŞI:37,5 cl kırmızı şarabı bir tencere içine boşaltıp ısıtmaya başlayın.Isınmaya başlayınca içine şekeri ve baharatları ilave edin.Şeker iyice eriyene kadar karıştırmaya ve ısıtmaya devam edin.Şeker eridikten sonra kalan şarapları (beyaz şarap da dahil) ve viski/brandy’i ekleyin.Buradaki önemli nokta; karşımı kaynatmamaya özen gösterin.Tüm karşım ısınınca,ateşi en kısığa alarak, portakal ve limon dilimlerini ekleyip, 1 saat demlenmeye bırakın.Son olarak porselen veya toprak kaplarda sıcak servis edin. Sıcak Şarap Tarifi from International Wine & Spirits Academy
E-Bülten Aboneliği E-Bülten Aboneliği Etkinlik ve duyurularımızdan haberdar olmak için e-bültene kayıt olun. Kişisel verilerin korunması kanunu hakkında bilgilendirmeyi okudum, onaylıyorum. Tarafımca okunan Aydınlatma Metni çerçevesinde IWSA tarafından kimlik, iletişim ve adres bilgilerim işlenerek tarafıma pazarlama, tanıtım ve bilgilendirme amaçlı SMS, e-posta ve telefon yoluyla ticari elektronik ileti gönderilmesine rıza verdiğimi beyan ediyorum.