IWSA Yeme İçme Kültürü Kokteyl Tarifleri MEXICAN FIZZ MEXICAN FIZZ Sayfa İçeriğiMALZEMELER30 ml tekila30 ml Crème de Cassis30 ml köpüren şarapYAPILIŞITekila ve Crème de Cassis’i uzun bir kokteyl bardağına koyup karıştırın. Sonra üzerine yavaşça köpüren şarabı ekleyin.
E-Bülten Aboneliği E-Bülten Aboneliği Etkinlik ve duyurularımızdan haberdar olmak için e-bültene kayıt olun. Kişisel verilerin korunması kanunu hakkında bilgilendirmeyi okudum, onaylıyorum. Tarafımca okunan Aydınlatma Metni çerçevesinde IWSA tarafından kimlik, iletişim ve adres bilgilerim işlenerek tarafıma pazarlama, tanıtım ve bilgilendirme amaçlı SMS, e-posta ve telefon yoluyla ticari elektronik ileti gönderilmesine rıza verdiğimi beyan ediyorum.