· 40 ml reposado tekila
· 5 ml mezcal
· 15 ml kahve likörü
· 5 ml agave şurubu
· 2 çikolata karesi (bademli veya tarçınlı çikolata tercih edilebilir) veya
· 90 ml kaynamış su
· 60 ml vanilya kreması
Garniş:
Bitter çikolata
Servis bardağını önceden buharla ısıtınız. Karışım kabının içini de sıcak su ile doldurup ısıttıktan sonra suyu boşaltınız.
Kaynamış su ve vanilya kreması hariç tüm malzemeleri karışım bardağına doldurunuz. Çikolataları molinillo (ahşap çırpıcı) ile ezin ve çikolata eriyene kadar karıştırın. Sıcak su ekleyin ve önceden ızıtılmış kahve bardağına Mexican Mocha kokteyli servis etmeden önce hızlıca karıştırın. Krema ile bardağın üzerini kaplayın. Siyah çikolata ile süsleyebilirsiniz.
Kaynak: The Art & Craft of Coffee Coktails-Jason Clark, sayfa: 108
18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2024
1944
2024
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ