Paylaş :

PUMPKIN NOG

PUMPKIN NOG

Pumpkin Nog Malzemeler

  1. 12 yumurta
  1. 450 gram şeker
  1. 750 ml beyaz rom
  1. 5 su bardağı tam yağlı süt
  1. 1/2 su bardağı kabak püresi
  1. 1 çay kaşığı vanilya özü
  1. 1/2 çay kaşığı öğütülmüş tarçın

Garniş:

  1. krem ​​şanti
  1. taze rendelenmiş muskat

Pumpkin Nog Hazırlanışı

Yumurtaları ayırın ve beyazlarını soğutun. Bir karıştırma kabında sarıları krema kıvamına gelene kadar çırpın. Yavaş yavaş 112,5 gram şeker ekleyin, yüksek hızda kalınlaşana kadar çırpın. Rom, süt, balkabağı, vanilya ve tarçını karıştırın ve en az iki saat soğutun.

Yumurta beyazlarını hafif kabarıncaya kadar çırpın. 112,5 gram şekeri ekleyin, yumurta beyazlarını iyice kabarana kadar çırpın. Soğutulmuş rom karışımını yumurta beyazına ekleyin. Bir parça çırpılmış krema ve taze rendelenmiş muskat ile süslenmiş Martini bardaklarına Pumpkin Nog kokteylinizi servis yapın.

İlginizi Çekebilir

Nespresso
Nude
Nude
IWSA Logo