Garniş:
Yumurtaları ayırın ve beyazlarını soğutun. Bir karıştırma kabında sarıları krema kıvamına gelene kadar çırpın. Yavaş yavaş 112,5 gram şeker ekleyin, yüksek hızda kalınlaşana kadar çırpın. Rom, süt, balkabağı, vanilya ve tarçını karıştırın ve en az iki saat soğutun.
Yumurta beyazlarını hafif kabarıncaya kadar çırpın. 112,5 gram şekeri ekleyin, yumurta beyazlarını iyice kabarana kadar çırpın. Soğutulmuş rom karışımını yumurta beyazına ekleyin. Bir parça çırpılmış krema ve taze rendelenmiş muskat ile süslenmiş Martini bardaklarına Pumpkin Nog kokteylinizi servis yapın.
18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2024
1944
2024
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ