Bütün malzemeleri çalkalama kabına alıp bol buz ile birlikte 15 saniye boyunca çalkalayın. Sonrasında bir süzgeç yardımı ile temiz buz dolu bir bardağa boşaltın. Mistletoe kokteylin üzerini frenk üzümü ile süsleyebilirsiniz.
*Biberiye şurubu:
250 gram toz şeker ve 250 ml suyu bir kaba alın. 1 dal biberiye ile birlikte kaynayıncaya kadar karıştırın. Kaynayınca altını kısıp 1 dk bekleyin ve ocaktan alın. Soğuduktan sonra biberiyeyi alın, şişeleyip kullanabilirsiniz.
18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2024
1944
2024
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ