· 45 ml blended Scotch viski
· 10 ml altın şurubu
· 120 ml keçi sütü
· Yarım çay kaşığı kurutulmuş zencefil tozu
· 1 tutam tarçın tozu
· 1 shot kahve (yumuşak içimli severlere uygun bir kahve)
Garniş: Zencefilli cookie
1 shot kahve hariç tüm malzemeleri birlikte ısıtırken süt köpürtücüde köpürtün. Kahve shotınızı servis bardağına dökün. Servis bardağı olarak ağzı geniş bir bardak tercih etmenizi tavsiye ederim. Süt ısındığında kahvenin üzerine dökün. Zencefil cockie kırıntıları ile bardağın üzerini süsleyin. Dilerseniz Ginger Latte kokteyinizi zencefilli bir cockie ile de ayrıca servis edebilirsiniz.
Kaynak: The Art & Craft of Coffee Coktails-Jason Clark, sayfa: 99
18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2024
1944
2024
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ