En ünlü köpüren aperitiflerden biri Bellini, 1940'larda Venedik'te Harry's Bar'da , Venedik Rönesansı ressamı Giovanni Bellini şerefine yapılmıştır. Geleneksel olarak beyaz şeftali püresi ve İtalyan'ların köpüren şarabı prosecco ile yapılır. Beyaz şeftalinin sezonsal olarak bulunması zor olabilir, yerine olgun şeftali çeşidi veya nektarin kullanılabilir.
Soğutulmuş flüt kadehe şeftali püresini dökün. Yavaşça Proseccoyu ekleyerek, karıştırın. Taze şeftali dilimi ile Bellini kokteylinizi süsleyin.
18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2024
1944
2024
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ