18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ

"Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir."

PEAR DREAM

Cap d'Antibes'deki Fitzgerald ve Hemingway'in vakit geçirdiği meşhur Côte d'Azur mekânı olan Hotel Belle Rive'ın imza içeceğidir.

 web-100.jpg

Malzemeler:

  • ​45 ml armut brendy
  • 60 ml taze pembe greyfurt suyu
  • 60 ml kayısı nektarı
  • Grenadin damlası
  • Lime dilimi

 

Hazırlanışı

Sıvı malzemeleri buz ile çalkalayın. Soğutulmuş kokteyl bardağına servis edin. Lime dilimi ile süsleyin.