IWSA Yeme İçme Kültürü Gastronominin Yıldızları JAMES BUSBY JAMES BUSBY Sayfa İçeriğiİlk asmayı Fransa ve İspanya’dan Avustralya’ya getirdiği için Avustralya şaraplarının babası olarak bilinen James Busby 1824’te Hunter Nehri kıyısında 800 hektarlık bir bağı yönetmeye başlamıştır. Avustralya’da Liverpool’a yakın bir yerde kimsesiz çocukları bağcılık konusunda eğitmiştir. Bütün Avrupa’yı dolaşıp 680 çeşit asmayı Avustralya’ya getirmiştir. Daha sonra Yeni Zelanda’da yerleşip oradaki ilk bağları kurmuştur.
E-Bülten Aboneliği E-Bülten Aboneliği Etkinlik ve duyurularımızdan haberdar olmak için e-bültene kayıt olun. Kişisel verilerin korunması kanunu hakkında bilgilendirmeyi okudum, onaylıyorum. Tarafımca okunan Aydınlatma Metni çerçevesinde IWSA tarafından kimlik, iletişim ve adres bilgilerim işlenerek tarafıma pazarlama, tanıtım ve bilgilendirme amaçlı SMS, e-posta ve telefon yoluyla ticari elektronik ileti gönderilmesine rıza verdiğimi beyan ediyorum.