IWSA Yeme İçme Kültürü Gastronominin Yıldızları EMILE PEYNAUD EMILE PEYNAUD Sayfa İçeriğiModern önolojinin babası olarak bilinen Fransız önolojist Émile Peynaud 20.yy’da şarap yapımı konusunda devrim yaratmıştır. On beş yaşında şarap tüccarı Maison Calvet’nin yanında çalışmaya başlamıştır. Şarap yapımının her adımını en ufak detayına kadar inceleyip temiz ve sağlıklı şaraplar yapmak için ne gerektiğini araştırmıştır. Connaissance Et Travail Du Vin ve Le Goût du Vinkitaplarının da yazarı olan Peynaud 2004 yılında vefat etmiştir.
E-Bülten Aboneliği E-Bülten Aboneliği Etkinlik ve duyurularımızdan haberdar olmak için e-bültene kayıt olun. Kişisel verilerin korunması kanunu hakkında bilgilendirmeyi okudum, onaylıyorum. Tarafımca okunan Aydınlatma Metni çerçevesinde IWSA tarafından kimlik, iletişim ve adres bilgilerim işlenerek tarafıma pazarlama, tanıtım ve bilgilendirme amaçlı SMS, e-posta ve telefon yoluyla ticari elektronik ileti gönderilmesine rıza verdiğimi beyan ediyorum.