Pazarlama uzmanı bir medya profesyoneli olarak, on yılı aşkın süredir medya şirketlerinde orta düzey yönetici olarak çalışmıştır. İlgi alanı gastronomide araştırmaya, arşiv yapmaya çok meraklı olduğu için yarı bilimsel makale, tebliğ, sunum konularında tecrübe kazanmaya çalışmaktadır. İçki ve kimlik, gastronomi pazarlaması ve gelecek trendleri konusunda kalem oynatıyor. Anadolu Coğrafyası'nın yeme içme konularını “Tat Bilirler Tarihi” instagram hesabında kayıt altına almaya çalışıyor. WSET 2 sertifikası sahibi olup, Barilla Foundation Sustainable Food Systems ve Cicerone’den eğitim almaya devam etmektedir. IWSA’nın yayıma hazırladığı, bugüne kadarki en kapsamlı meyhane kitabı olan “Meyhane İhtisas Kitabı”nın yazarlarından birisidir. İlave olarak, 2022 yılından itibaren bir rakı markasının saha eğitmenliğini yapıyor, rakı kültürü için yeni proje ve içerikler hazırlıyor.
18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2024
1944
2024
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ