Hülya Ekşigil

Yazar

Yazar

TED Ankara Koleji’ni ve Marmara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi’ni bitirdi. 20 yıl çalıştığı Vizyon ve Vizyon Dekorasyon dergileri başta olmak üzere uzun yıllar dergi editörlüğü ve yazarlığı yapan Hülya Ekşigil, 20 yıl da Milliyet Sanat Dergisi’nde ‘İaşe’ sayfalarını hazırladı. Buradaki yazılardan derlediği ‘Dilim Gülümsüyo!’ ve ‘İyi Bir Yemek…’ adlı iki kitabı var. ‘Gökçen Adar ile Mutfakta Dört Mevsim’ adlı, iki ciltlik yemek kitaplarının editörlüğünü yaptı. Geçmişte iki yıl Habertürk televizyonunda Lezzet Yolu adında haftalık bir yemek kültürü programı yaptı ve National Geographic TV'de yayınlanan Food Lover's Guide to the Planet adlı dizinin İstanbul bölümü ile Travel Chanel için yapılan Street Eats-Europe’un İstanbul bölümünü hazırladı. Çeşitli dergi ve kitapların yemek kültürüyle ilgili içeriklerine katkıda bulunmayı sürdürüyor.

Yazılar

HÜLYA EKŞİGİL: CUMHURİYET SOFRALARI

HÜLYA EKŞİGİL: CUMHURİYET SOFRALARI

Nespresso
Nude
Nude
IWSA Logo