18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ

"Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir."

 DRY MARTINI

IWSA_Martini_Post_03.jpgMalzemeler: 
  • 60 ml Cin
  • 7 ml sek Vermut
  • Limon dilimi
  • Tek yeşil zeytin
  • Buz

 

Hazırlanışı:

Cin ve Vermutu buz ile karıştırma bir kaba alarak karıştırın. Soğutulmuş kokteyl bardağına dökün. Karışıma limon dilimini sıkın.

Servis ederken içine limon dilimi atabilirsiniz veya tek yeşil zeytin ile süsleyebilirsiniz.


meydiageo social-responsibility dringq