18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ

"Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir."

 NEGRONİ

​Yüzyılın dönümünde olan Negroni İtalya'da keşfedilmiştir.​ Floransa kontu Camillo Negroni bir gün barda Americano'sunu yudumlarken barmenden kokteyline cin eklemesini rica etmiştir. ​​ ​Klasik tarifinde  cin, İtalyan vermut ve tatlı vermut eşit miktarda karıştırılarak servis edilir.

Malzemeler:

  • 30 ml cin
  • 30 ml İtalyan vermut (kırmızı bitter)
  • 30 ml tatlı vermut
  • 60-90 ml soğutulmuş soda
  • Portakal dilim
Cin, İtalyan vermut ve tatlı vermutu buz ile çalkalayın. Buzla doldurulmuş highball bardağa doldurun. İsteğe bağlı soda ile tamamlayın. Portakal dilimi ile süsleyin.