18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ

"Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir."

 GASTRONOMİ MERAKLILARINA HEDİYE ÖNERİLERİ

​​​​ coravin-768x430.jpg

Aksesuarlar ve Atölyeler…​
 
  • Coravin(Mantar açılmadan şişeden, şarap servisi yapmayı mümkün kılar)
  • Pantagruel​.design tasarım bez çantalar
  • Pantagruel.design bardak altlığı
  • Paşabahçe Nude Stem Zero Serisi
  • Soy Bakır (Kadıköy)
  • Aeropress, Chemex, Hario V60 gibi kahve demleme ekipmanları
  • IWSA’nın tek günlük,​temalı atölyeleri (Biletler Biletix'te) (bkz. IWSA Etkinlik Takvimi )
  • ​Anason İşleri Masanın En'leri 6'lı kadeh seti
  • Anason İşleri Bahaneler Defteri​
  • Anason Dünyası Bez Çanta
  • ​Anason İşleri Tasarım Takılar
  • Viski cep matarası
  • ​Şef Bıçağı
  • ​​Paşabahçe Viski kadehi & ​karafı​
  • ​​Viski Taşı​
  • Haftasonları için viski turları​​
  • Shaker​​
Kitap Meraklıları için…
  • Wine Folly “Essential Guide to Wine”
  • Lonely Planet “Wine Trails” ve “Food Trails”
  • Andrew Dornenburg ve Karen Page “What to Drink with What You Eat”
  • Vedat Ozan “Kokular”“Parfümler” , “Kültürler”
  • Oz Clarke “The History of Wine in 100 Bottles: From Bacchus to Bordeaux and 
    Beyond”
  • Berrin Bal Onur ve Neşe Aksoy Biber “Peynir Aşkına”
  • Donald Kladstrup and Petie Kladstrup“Wine&War”
  • Mark Kurlansky “Yemelik Öyküler”
  • George Taber “The Judgement Of Paris”
  • Benjamin Wallace “Milyonerin Sirkesi”
  • Tom Standage “6 Bardakta Dünya Tarihi”
  • Dave Broom “The World Atlas of Whisky: New Edition”
  • Michael J. Jackson “Whiskey: The Definitive World Guide”
  • Ahmet Uhri “Anadolu Mutfak Kültürü’nün Kökenler
  • Jonathan Hennessey and Mike Smith“The Comic Book Story of Beer: The World’s Favorite Beverage from 7000 BC to Today’s Craft Brewing Revolution”
  • Reyhan Yaman  “Likör Hikaye
  • Murat Meriç 'Hayat Dudaklarda Mey'
  • James Hoffmann“The World Atlas of Coffee: From Beans t​​o Brewing”
  • Kolektif “Rakı Ansikopedisi
  • Burak Onaran “Mutfaktarih”
  • Ophelie Neiman “Kim Korkar Şaraptan”​​​​
  • Şemsa Denizsel ''Kulaktan Dolma Tarifler'​'
  • ​​Linda Civitello ''Mutfak ve Kültür''
  • Dave Arnold ''Liquid Intelligence''
  • Halime-Mehlika Babaoğlu '' Annem Böyle Pişiriyor''
  • Chung-Leng Tran ve Sebastien Racineux ''Kim Korkar Kahveden''