18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ

"Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir."

 MAI TAI

Tropikal içecek türünün gerçek klasiklerinden biridir. Bu orijinal reçete Trader Vic'in 1944 tarihli tarifidir. Klasik malzemelerle yapıldığında Mai Tai, 'bu dünyanın dışında' anlamına gelen Tahiti unvanını hak ediyor.

Mai Tai.jpg

Malzemeler

  • 45 ml siyah rom
  • 30 ml  dinlendirilmiş rom
  • 15 ml mavi narenciye likörü
  • 7 ml şurup
  • 15 ml badem aromalı şurup
  • 37 ml taze limon suyu
  • 15 ml taze portakal suyu
  • 1 portakal çiçeği
  • 1 portakal kabuğu


Hazırlanışı

Sıvı malzemeleri buzla birlikte çalkalayın. Buzla dolu collins bardağa servis edin. Portakal çiçeği ve portakal kabuğu ile süsleyin.