Le Cordon Bleu “Diplôme de Cuisine” ve Institut Paul Bocuse “Intensive Pastry”den mezun oldu.
25 yıldır dünya kültürlerini ve mutfaklarını tanımak için seyahat ediyor. 92 ülkede 400’den fazla şehre yolculuk etti ve seyahatlerine devam ediyor.
Seyahat, gastronomi ve dünya mutfakları ile ilgili gazete ve dergilerde makaleler yazıyor. Culinary Institute of America’da “Wine&Food Pairing” eğitimi aldı. Şili, Arjantin, Kaliforniya, Güney Afrika, İtalya, Fransa ve İspanya’da birçok üreticide tadım, bağ bozumu ve çeşitli eğitimlere katıldı.
Wset 2.seviye sertifika sahibi.
Chain des Rôtisseurs üyesi / “Dame de la Chaîne”
18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2024
1944
2024
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ