Selin Ekim

Seyahat ve gastronomi yazarı

Seyahat ve gastronomi yazarı

Le Cordon Bleu “Diplôme de Cuisine” ve Institut Paul Bocuse “Intensive Pastry”den mezun oldu.

25 yıldır dünya kültürlerini ve mutfaklarını tanımak için seyahat ediyor. 92 ülkede 400’den fazla şehre yolculuk etti ve seyahatlerine devam ediyor.

Seyahat, gastronomi ve dünya mutfakları ile ilgili gazete ve dergilerde makaleler yazıyor. Culinary Institute of America’da “Wine&Food Pairing” eğitimi aldı. Şili, Arjantin, Kaliforniya, Güney Afrika, İtalya, Fransa ve İspanya’da birçok üreticide tadım, bağ bozumu ve çeşitli eğitimlere katıldı.

Wset 2.seviye sertifika sahibi.

Chain des Rôtisseurs üyesi / “Dame de la Chaîne”

Yazılar

SELİN EKİM: ÜÇ ÜZÜM BİR HİKAYE: CHAMPAGNE

SELİN EKİM: ÜÇ ÜZÜM BİR HİKAYE: CHAMPAGNE

Nespresso
Nude
Nude
IWSA Logo