Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği ana bilim dalında yüksek lisans derecesine sahiptir ve aynı bölümde doktora öğrenimine devam etmektedir.
Dünyanın ilk Rakı Duyusal Çemberi’nin oluşturulmasında yer almıştır ve ‘Anason Tohumunun Uçucu Yağı ve Aroma Bileşimi Üzerine Yörenin Etkisi’ adlı tezin yazarıdır. ’Institute of Brewing and Distilling’ organizasyonundan ‘Diploma in Distilling’ sertifikasına sahiptir.
2011 yılından itibaren distile alkollü içkiler üretim ve kalite süreçlerinde çeşitli görevlerde bulunmuş olup, halen Kalite, Teknik ve İnovasyon Müdürü olarak çalışmaktadır.
18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.
Gün
13
01
31
Ay
Temmuz
Ocak
Aralık
Yıl
2024
1944
2024
BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ