18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ

"Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir."

ERTAN ENGİN Yüksek Alkollü İçkiler, Miksoloji Uzmanı

Ertan Engin, İstanbul Anadolu Turizm ve Otelcilik meslek lisesinde okuduğu 1986-1990 yılları arasında İstanbul Divan Oteli ve Bodrum Halikarnas Disko da barmen olarak çalışmıştır. 1990 yılında bar yöneticisi olarak çalışırken İngiliz uzmanlardan bar eğitimi almıştır.
1996 yılında ismi daha sonra Diageo olan United Distillers’ da OnTrade şefi olarak çalışmaya başlamıştır. 12 yıl süresince Event, On Trade KA ve Eğitim müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. Bu süre içerisinde 8 kez İskoçya’ da viski eğitimi almış ve İskoç Viski Elçisi olmuş, Diageo portföyünde bulunan marka ve kategorilerin de üretim programlarıne katılmış ve içki uzmanı olmuştur.
2008 yılında Türkiye nin ilk bar ve kokteyl eğitimi veren okulu olan ‘Bar Training Center’ ı kurmuş ve 3 yıl süresince Turyid ile sektör çalışanlarına eğitimler vermiştir.

Uzmanlık Alanı:

Yüksek Alkollü İçkiler ve Miksoloji Programları​


meydiageo social-responsibility dringq