18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ

"Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir."

 MILKY MARGARITA

IWSA_SM-1-01.jpgMalzemeler:
  • 80 ml Tekila
  • 1 çay kaşığı milky oolong
  • 40 ml Portakal Likörü
  • 40 ml badem veya vanilya sütü
  • Kırık buz

 

Hazırlanışı:

Tekilayı 75 dereceye kadar ısıtıp çayın üstüne dökün. Karışımı 4 dakika beklettikten sonra bir süzgeç yardımıyla shaker’a dökün. Karışıma portakal likörü ve buz ekleyerek iyice karıştırın. Servis ederken yine bir süzgeç yardımıyla iki margarita bardağına döküp üstüne badem veya vanilya sütü ekleyin.​