18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ

"Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir."

 HORSE'S NECK

Malzemeler:​

  • ​​​​​2 ​damla bittersHorse's_Neck_Kokteyl_Web.jpg​​​
  • ​Limon kabuğu ​
  • 60 ml bourbon
  • 30 ml ​benedictine likörü
  • ​90-150 ml soğuk zencefil ​gazozu

​​Soğutulmuş highball bardağına ​bitters sürün. Bardağı buz ile doldurun ve içine limon kabuğunu sarmal şekilde yerleştirin. Bourbon ve likörü dökün. Zencefil gazozunu da ilave ederek hafifçe karıştırın.