IWSA Yeme İçme Kültürü Kokteyl Tarifleri Saraplı Kokteyller MIMOSA MIMOSA Sayfa İçeriği Malzemeler60 ml taze portakal suyu 7 ml portakal likörü120-150 ml soğutulmuş köpüren şarap HazırlanışıPortakal suyu ve portakal likörünü flüt kadehe koyup üzerini yavaşça köpüren şarap ile tamamlayın.
E-Bülten Aboneliği E-Bülten Aboneliği Etkinlik ve duyurularımızdan haberdar olmak için e-bültene kayıt olun. Kişisel verilerin korunması kanunu hakkında bilgilendirmeyi okudum, onaylıyorum. Tarafımca okunan Aydınlatma Metni çerçevesinde IWSA tarafından kimlik, iletişim ve adres bilgilerim işlenerek tarafıma pazarlama, tanıtım ve bilgilendirme amaçlı SMS, e-posta ve telefon yoluyla ticari elektronik ileti gönderilmesine rıza verdiğimi beyan ediyorum.