Paylaş :

TİGA CHANG

TİGA CHANG

Malzemeler

  1. 40 ml spiced rum
  2. 10 ml zencefil şurubu
  3. 20 ml taze sıkılmış lime
  4. 80 ml passion fruit suyu
  5. 30 gr taze medine hurması püresi
  6. 2 ince dilim taze zencefil

Garnitür: Nane dalı, Golden berry, Pudra şekeri, Altın tozu, Bambu kamış

Hazırlanışı

Hurma, zencefil, lime suyu, zencefil şurubu  ve 40 ml passion fruit birlikte blenderdan geçiriliyor. Üzerine spice rum ilave edilip shakerlanıyor. Ayrılan 40 ml passion fruit daha ilave edilerek shakerlanmaya devam ediliyor. Bir nane dalı ve golden berry ile servis edilir.

by Çok Çok Group Bar Master Fatih Akerdem

İlginizi Çekebilir

Nespresso
Nude
Nude
IWSA Logo