18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ

"Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir."

 Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatı Uyarınca Fiziki Etkinlik Katılımcılarına Yönelik Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatı Uyarınca

Fiziki Etkinlik Katılımcılarına Yönelik Aydınlatma Metni

1.     Veri Sorumlusunun Kimliği

Mey İçki Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve Mey Alkollü İçkiler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (birlikte “Mey" veya “Şirketimiz") olarak, veri sorumlusu sıfatıyla, etkinliklerimize ve organizasyonlarımız katılan kişilerden (“Siz") elde ettiğimiz kişisel verilere istinaden Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na (“Kanun") uygun hareket edebilmemizi teminen aydınlatma yükümlülüğü kapsamında aşağıdaki hususları bilgilerinize sunuyoruz.

2.     İşlenen Kişisel Veriler ve İşleme Amaçlarımız

Ad-soyad bilgilerinizi, fotoğraf ve video kayıtlarınızı, açık rızanızı almak kaydıyla etkinlik ve organizasyonlarımızı yürütebilmek, bunlara katılmanızı sağlamak ve düzenlediğimiz etkinlik ve organizasyonları tanıtmak amacıyla toplamakta ve kendi sitelerimizde ve sosyal medya hesaplarımızda herkese açık olarak paylaşmaktayız. 

3.     Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verilerinizi; KVKK madde 5/2(f) uyarınca Şirketin meşru menfaati için zorunlu olması ve KVKK madde 5/1 uyarınca açık rızanızın alınması hukuki sebeplerine dayanarak fiziki ve elektronik ortamlar üzerinden toplamaktayız.

4.     Kişisel Verileriniz Konusundaki Haklarınız

Kişisel veri sahibi olarak, KVKK'nın 11. maddesinde düzenlenen kişisel verilerinize ilişkin haklarınız kapsamında taleplerinizi internet sitemizdeki Başvuru Formunu doldurarak iletebilirsiniz. Başvurunuz ücretsiz olarak yanıtlanacaktır. Ancak talep edilen işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen tarifedeki ücretler başvurandan talep edilecektir. Kişisel veri işleme faaliyetlerimize daha detaylı bilgi için internet sitelerimizdeki aydınlatma metinlerini her zaman inceleyebilirsiniz.

Açık Rıza Beyanı

Mey tarafından Aydınlatma Metninde belirtilen amaçlar ile sınırlı olarak, etkinliklerde fotoğraf ve video kayıtlarımın alınması ve ad, soyad bilgilerim ve fotoğraf ve video kayıtlarımın Şirketimizin internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında paylaşılmasına bilerek ve isteyerek rıza gösterdiğimi beyan ederim.​