Ders-Online: 25 Şubat 2021, 19.00-21.00
Programın Amacı: Üzüm çeşidinden şarap üretimde kullanılan tekniklere şarapların nasıl farklılaştığının ve bu farklılıklarının etiketin üzerinden nasıl anlaşılacağının anlatılacağı bu atölyede 6 farklı stilde şarap ile sende kendi stilini keşfet! Konun uzmanlarından IWSA’da öğrenmek için bu programa siz de katılabilirsiniz.
Kimler Katılabilir?
- Sektörde ilk kez çalışacak kişiler,
- Sektör içinde çalışan; fakat şarap hakkında daha öncesinden bilgi sahibi olmayan kişiler,
- Bu sektörde çalışmayıp; fakat temel seviyede bilgi sahibi olmak isteyen, şaraba ilgi duyanlar,
- Bu konuda kendini geliştirmek isteyen herkes katılabilmektedir.
*Covid-19 salgını dolayısıyla bir araya gelmemize engel olacak bir durum olması durumunda tadım ve sınavı ileri bir tarihe ertelemek durumunda kalabiliriz.
Şirketimizde tüm dünyayı etkileyen COVID-19 hastalığına karşı hem uluslararası sağlık otoriteleri hem Sağlık Bakanlığımız ve diğer ilgili kuruluşlar tarafından yayınlanan rehberler yakından takip edilmekte ve önlemler titizlikle uygulanmaktadır. Hepimizin sağlığı için ortam havalandırması taze hava ile yapılmakta, mekan ve ekipman hijyeni en üst düzeyde sağlanmakta, program akışı ve oturma düzenleri sosyal mesafe kurallarına uygun olarak ayarlanmakta, personelimizin sağlık durumu takip edilmekte ve hijyen kuralları eksiksiz uygulanmaktadır. Sizlerden de ziyaretiniz öncesi ve bina girişinde olası risk durumunuzu değerlendirmek için bazı bilgiler istenecek ve ateş ölçümü uygulanacaktır. Hastalık ihtimali taşıyan misafirlerimiz bir sonraki programa davet edilecektir. Hepinizden kurallara uyarak görevli personelimize yardımcı olmanızı, kişisel hijyeninizi ve sosyal mesafenizi sürekli korumanızı, tadım dışı zamanlarda maskelerinizi takılı tutmanızı rica eder, sağlıklı günler dileriz.
Herhangi bir sorunuz olursa; iletisim@iwsa.com.tr adresinden bize ulaşabilirsiniz.