Paylaş :

WSET-1. Seviye Şarap Yeterlilik Programı-Ekim 2023

WSET-1. Seviye Şarap Yeterlilik Programı-Ekim 2023

Dünyanın şarap ve distile içkiler konusunda en uzman ve saygın kuruluşu Wine & Spirit Education Trust’ın Türkiye’deki ilk program sağlayıcısı IWSA’nın eğitmenlerinden Neyran Ayan uzmanlığında WSET 1. Seviye Yeterlilik Programı ile şarap dünyasının kapılarını aralıyoruz.

**Adınıza sınav talep edilebilmesi için; WSET tüm sınav katılımcılarından linkteki formu imzalı talep etmektedir. Yine Kişisel Verilerin Korunması kanunu kapsamında hazırlanan aydınlatma metnimiz linkte olup; verilerin WSET’e (yurtdışı aktarımı) için de açık rızanıza ihtiyaç bulunmaktadır. Bu sebeplerle onay kutucuklarını doldurmanızı ve [email protected] ‘ye mail ile imzalı formun gönderilmesini rica ederim. Konuya ilişkin talep ve sorularınızı da bizlere iletebilirsiniz.    

***Adınıza sınav talebi yapılabilmesi için gün içerisinde formu doldurup imzalayarak mail ekinde [email protected] adresine iletmenizi rica ederim. Mail subject kısmına da doğum tarihinizi gün/ay/yıl olarak belirtmeniz gerekmektedir.    

****Sadece kesin kayıt yaptıran katılımcıların kayıt işlemlerinden sonra taraflarına iletilecek forms dosyasındaki bilgilerini de gün içerisinde tamamlamasını rica ederiz.   

*****Eğer iki kişilik bilet aldıysanız veya başkası adına bilet aldıysanız her bir katılımcının;    

İsim& soy isim  

Mail adresi  

Cep telefon numarası  

Doğum tarihi gün/ay/yıl   

KVKK sınav talep formu her katılımcı ayrı ayrı doldurup imzalayarak iletmelidir. 

Neyran Ayan

Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler eğitimini tamamlamıştır.

2019 yılından itibaren IWSA'da Eğitim Uzmanı olarak görev almaktadır.

Aynı zamanda “Level 3 Award in Wine&Spirits", “WSET Educator Programme" ''Anason Akademisi' ve 'Edinburgh Whisky Academy​' sertifikalarına sahiptir.

International Wine& Spirits Academy

Mey|Diageo Türkiye tarafından kurulan IWSA, gastronomi sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefliyor. Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedefleyen merkez, bütünsel bir yeme &içme eğitimine destek oluyor.

Eğitmenler

Neyran Ayan
Neyran Ayan

IWSA Eğitim Uzmanı / WSET Onaylı Uzman

Program Tarihleri
1. Gün Tarihi

Gün: 09/10/2023
Saat: 19:00-21:30

2. Gün Tarihi

Gün: 18/10/2023
Saat: 19:00-21:30

3. Gün Tarihi

Gün: 23/10/2023
Saat: 19:00-21:30

Program Yeri

IWSA, River Plaza 28. Kat

Program Adresi

Büyükdere Caddesi Bahar Sokak No:13 River Plaza Kat:28 34394 Şişli / İstanbul RIVER PLAZA’YA GELİŞ 1.Metro ile Geliş Metro ile Levent Durağında inince Özdilek AVM oklarını takip ederek, AVM’ye vardıktan sonra, en altta yer alan Özdilek Hipermarket içinden geçip dışarıya çıktıktan sonra hemen sağda River Plaza girişinde direkt kimliğinizi ileterek River Plaza’ya giriş yapabilirsiniz. 2.Metro veya Otobüsle Gelenler için Alternatif AVM bitiminde hemen yanındaki yola saparak (Dede Korkut Sokak üzerinden) Bahar Sokağa giriş yapabilir; River Plaza’nın ana girişinden geçiş yapabilirsiniz. 3.Araba ile Geliş Özdilek AVM’nin otoparkını kullanarak, otoparka giriş yaptıktan sonra (otopark ücretsizdir) en altta yer alan Özdilek Hipermarket içinden geçip dışarıya çıktıktan sonra hemen sağda River Plaza girişinde direkt kimliğinizi ileterek River Plaza’ya giriş yapabilirsiniz.

Duyurularımızdan önceden haberdar olmak isterseniz E-bülten aboneliği başlatabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Nespresso
Nude
Nude
IWSA Logo