Paylaş :

TİRAMİSU GELATO

TİRAMİSU GELATO

Malzemeler:

·        40 ml VS konyak

·        30 ml cold brew kahve

·        15 ml İrlanda kahve likörü

·        7,5 ml kahve likörü

·        3  damla kakao bitter

·        1 dondurma kaşığı Tiramisu dondurma

Garniş: 

Crême de Cacao likör/çikoata likörü

Kakao tozu

1 adet kedidili veya cookie

Hazırlanışı

Önce kadehi hazırlayın. Bunun için Crême de Cacao likör/çikoata likörü kadehin etrafına spreyleyin sonra kakao tozunu üzerine serpin.

1 kaşık Tiramisu dondurmayı coupe kadehin içerisine koyun. Geri kalan malzemeleri kokteyl karıştırıcısına koyup  buz küpleri ile doldurun. Karıştırıcıyı çalkalayıp, iki kere karıştırıp kadehe dökün. Kadehin üzerine 1 adet kedi dilini yerleştirin

Kaynak: The Art & Craft of Coffee Coktails-Jason Clark, sayfa: 91

İlginizi Çekebilir

Nespresso
Nude
Nude
IWSA Logo