Paylaş :

GINGERNUT LATTE

GINGERNUT LATTE

Malzemeler

·        45 ml blended Scotch viski

·        10 ml altın şurubu

·        120 ml keçi sütü

·        Yarım çay kaşığı kurutulmuş zencefil tozu

·        1 tutam tarçın tozu

·        1 shot kahve (yumuşak içimli severlere uygun bir kahve)

Garniş:  Zencefilli cookie 

Hazırlanışı

1 shot kahve hariç tüm malzemeleri birlikte ısıtırken süt köpürtücüde köpürtün. Kahve shotınızı servis bardağına dökün. Servis bardağı olarak ağzı geniş bir bardak tercih etmenizi tavsiye ederim. Süt ısındığında kahvenin üzerine dökün. Zencefil cockie kırıntıları ile bardağın üzerini süsleyin. Dilerseniz zencefilli bir cockie ile de ayrıca servis edebilirsiniz.

Kaynak: The Art & Craft of Coffee Coktails-Jason Clark, sayfa: 99

İlginizi Çekebilir

Nespresso
Nude
Nude
IWSA Logo