Paylaş :

WSET-2. Seviye Şarap Yeterlilik Programı Şubat 2024

WSET-2. Seviye Şarap Yeterlilik Programı Şubat 2024

Özge Ergun’un uzmanlığında WSET-2. Seviye Şarap Yeterlilik Programı ile şarap dünyasına yolculuk IWSA’da devam ediyor.

Özge Ergun

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Sosyoloji Bölümünde lisans ve Marmara Üniversitesi, İşletme Fakültesi, Stratejik Marka Yönetimi yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

2015 yılından itibaren IWSA’da Eğitim Uzmanı olarak görev almaktadır.

“Level 3 Award in Wine&Spirits” sertifikasına sahiptir. WSET’nin yetkili eğitmenidir aynı zamanda IWSA’nın ‘Anason Akademisi 1. Seviye’ ve ’10 Soruda Üzümden Kadehe’ programlarının da eğitmenidir.

International Wine& Spirits Academy

Mey|Diageo Türkiye tarafından kurulan IWSA, gastronomi sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefliyor. Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedefleyen merkez, bütünsel bir yeme &içme eğitimine destek oluyor.

Etkinliğe ait notlar: Etkinlik 18 yaş üstüne açıktır.

 * *Adınıza sınav talep edilebilmesi için; isim, soy-isim, mail adresi ve doğum tarihi (gün/ay/yıl) verilerinizin WSET’e (yurtdışı aktarımı) için açık rızanıza ihtiyaç bulunmaktadır. Bu sebeple bilet alım işleminiz sonrasında bilet almış olduğunuz platformdan kişiye özel gönderilecek linke girerek her bir katılımcının kendisinin bilgilerini eksiksiz doldurmasını rica ederiz. Konuya ilişkin talep ve sorularınızı da bizlere iletebilirsiniz. Eğer iki kişilik bilet aldıysanız veya başkası adına bilet aldıysanız sınava girecek katılımcılarının kendisinin bu linke girmesi ve adımları tamamlaması gerekmektedir.

Eğitmenler

Ayça Budak
Ayça Budak

IWSA Müdürü / WSET Onaylı Uzman

Özge Ergun
Özge Ergun

IWSA Eğitim Uzmanı / WSET Onaylı Uzman

Program Tarihleri
1. Gün Tarihi

Gün: 17/02/2024
Saat: 09:00-17:00

2. Gün Tarihi

Gün: 18/02/2024
Saat: 09:00-17:00

Program Yeri

Mövenpick Hotel Izmir

Program Adresi

Cumhuriyet Bulv. No: 138 Alsancak | 35210 | İzmir | Turkey

Duyurularımızdan önceden haberdar olmak isterseniz E-bülten aboneliği başlatabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Nespresso
Nude
Nude
IWSA Logo