İstanbul Üniversitesi Kimya Mühendisliği eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına Alaşehir Suma Fabrikasında Kalite ve Üretim Sorumlusu olarak başladı.
Burada rakının önemli hammaddeleri olan suma üretimi ve kalitesi hakkında detaylı bilgi sahibi oldu. Tekel döneminden beri rakı üretimi ve kalitesinde önemli rol oynayan uzmanlarla çalışma fırsatı buldu. Bu dönemde duyusal analiz konularında Slovenya, Fransa ve farklı içki kategorileri hakkında Londra’da eğitimler aldı. “Institute of Brewing and Distilling”organizasyonundan “Diploma in
Distilling” sertifikasına sahiptir .
Kalite ve Teknik Müdürü olarak görevini devam ettirmekte ve rakı ve duyusal analizler hakkında atölyeleri gerçekleştirmektedir.
Uzmanlık Alanı:
Yüksek Alkollü İçkiler ve Miksoloji Programları