Koray Özcan

IWSA Eğitim Uzmanı

IWSA Eğitim Uzmanı

Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği ana bilim dalında yüksek lisans derecesine sahiptir ve aynı bölümde doktora öğrenimine devam etmektedir. 

Dünyanın ilk Rakı Duyusal Çemberi’nin oluşturulmasında yer almıştır ve ‘Anason Tohumunun Uçucu Yağı ve Aroma Bileşimi Üzerine Yörenin Etkisi’ adlı tezin yazarıdır. ’Institute of Brewing and Distilling’ organizasyonundan ‘Diploma in Distilling’ sertifikasına sahiptir.  

2011 yılından itibaren distile alkollü içkiler üretim ve kalite süreçlerinde çeşitli görevlerde bulunmuş olup, halen Kalite, Teknik ve İnovasyon Müdürü olarak çalışmaktadır.​​

Yazılar

KORAY ÖZCAN: BİR LEZZET CÜMBÜŞÜ;ANASON

KORAY ÖZCAN: BİR LEZZET CÜMBÜŞÜ;ANASON

Programlar

Anason Akademisi

Anason Akademisi

Nespresso
Nude
Nude
IWSA Logo