18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ

"Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir."

 BOBBY BURNS

Rob Roy'un bir varyasyonu olan bu İskoç klasiği adını Robert Burns'un ​'Auld Lang Syne' ve ''Comin' Through the Rye' şiirlerinden sonra almıştır.

  • 45 ml Scotch
  • Bobby.jpg45 ml tatlı vermut
  • 7 ml bitkisel likör
  • Limon kabuğu
Malzemeleri shaker ile çalkalayın. Soğutulmuş kokteyl bardağına servis edin. Limon kabuğunu bardağın kenarından kokteylin içine doğru bırakın.