18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ

"Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir."

 ANTIONE BEAUVILLIERS

​​Antoine Beauvilliers.jpg 

Paris'te ilk önemli büyük restoranı açan ve ''L'Art du Cuisinier'' adlı yemek kitabını yazan öncü bir restoratördür. Zarif bir yemek odasına, yakışıklı iyi eğitimli garsonlara, iyi bir mahzene ve üstün bir mutfağa sahip olan ilk kişi olduğu için ilk restoratörlerin en önemlisi olarak görülüyordu.  Başarısı, zengin müşterilere hitap etme, onları övme, onlarla kişisel olarak ilgilenme ve menüdeki öğelerde onlara yardımcı olmadan geliyordu. Muazzam bir hafızası vardı ve 20 yıldır görmediği bir kişiyi hatırlayabiliyordu.