18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ

"Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir."

 CARPACCIO

IWSA_GASTRONOT_websitesi-post-11.jpg​​​

CARPACCIO

 

İtalyanca’da “çok ince dilim” anlamına gelen carpaccio ilk defa 1950 yılında Venedik’teki Harry’nin Barı’nda şef olarak çalışan Guiseppe Cipriani tarafından hazırlanmıştır. İsmini dönemin İtalyan ressamı Vittore Carpaccio’nun alan bu yemek kısa sürede tüm İtalya’da popüler olmuştur.