18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ

"Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir."

SALTY DOG


salty dog.jpg'Greyhound' kokteylinin bardağın kenarının tuz ile servis edildiği bir versiyonudur. Taze sıkılmış greyfurt kullanarak en iyi sonuç elde edilebilir.

 

Malzemeler:

  • 60 ml votka
  • 120-180 ml taze sıkılmış greyfurt suyu
  • Limon dilimi
  • Tuz

Hazırlanışı

Soğutulmuş highball bardağının kenarını limon dilimiyle ovun ve tuzla kenarını ovalayın. Bardağı buzla doldurun, votka ve greyfurt suyunu dökün ve karıştırın. İçeceğin üzerine limon dilimi sıkın ve içine bırakın.