18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ

"Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir."

 SPARKLING SANGRIA

SPARKLING SANGRIA.jpg

Malzemeler

  • 1 şişe şampanya veya köpüren şarap
  • 45 ml brendi
  • 45 ml portakal likörü
  • 350 ml soda
  • 2 çay kaşığı şeker
  • 1 portakal
  • Yarım limon
  • Greyfurt, ananas, mango ve ahududu
  • Buz


Hazırlanışı

Büyük cam  bir sürahiye dilediğiniz meyveleri ekleyiniz. Ardından başka bir kapta brendi,,portakal likörü ve şekeri karıştırıp büyük sürahiye ekleyiniz .En son olarak iyi soğutulmuş şampanya yada köpüren şarabı da katıp ve karıştırarak karışımı elde edebilirsiniz. Servis edeceğiniz zaman sodayı ekleyip karıştırın.Buz konulmuş kadehlerde servis edebilirsiniz. Dilimlenmiş meyve ile de süsleyebilirsiniz.