18 Yaşından büyük olduğunuzu teyit etmek için lütfen doğum tarihinizi girin.

BU SİTEYE GİRİŞ YAPABİLMENİZ İÇİN 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK ZORUNDASINIZ

"Türkiye’de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçen International Wine and Spirits Academy (IWSA) bir Mey/Diageo Türkiye kuruluşudur.

Alkollü içecekler sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefleyen IWSA Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedeflemektedir."

BIJOU

Bijou.jpgBu kokteyl, üç mücevher rengini birleştirerek "profesyonel barmenlik babası" Harry Johnson tarafından icat edildi; elmas için cin, yakut için vermut ve zümrüt için yeşil Fransız likörü.

Malzemeler

  • 45 ml cin
  • 25 ml tatlı vermut
  • 25 ml yeşil Fransız likörü
  • 2 damla portakal bitteri
  • Kiraz/zeytin ve limon kabuğu rendesi

Hazırlanışı

Malzemeleri mixing bardağında buz ile karıştırın. Soğutulmuş kokteyl bardağına dökün. Maraska kirazı veya zeytin ile süsleyin. En son limon kabuğu rendesi ilave edebilirsiniz.